Vingstorp.com

Med gamla hus följer renovering, underhåll och restaurerings behov.

I samband med att vi, femte och sjätte generationen driver gårdens verksamhet vidare finns passande nog ett stort intresse för bygg, renovering och inredning,

I början på 2016 togs beslutet att starta vingstorp.com  Här vill vi dela med oss av våra idéer, renoveringsprojekt och inredningsintressen.

webbutiken hittar du en blandning av olika produkter, artiklar och material som vi använder oss av i vårt arbete. Under AXPLOCK. delar vi med oss av våra projekt och sådant vi hoppas ska inspirera dig. Under BRUKA. hittar du steg för steg beskrivningar om hur du använder de produkter vi erbjuder samt övriga Tips & Råd.

Vår filosofi

Vi tror på produkter av hållbara och ärliga material. Vi är övertygade om att detta är en förutsättning för att skapa en riktgt bra produkt. En produkt som tål att användas och som tar hänsyn till människa och natur.

Vi tror att hantverk och tradition skapar kvalitet och känsla som skänker tidlöshet. Vi tror att en produkt som kombinerar ett bra innehåll med god funktion och form/uttryck får leva längre och med det blir en investering i ditt hem.

Vårt sortiment består av produkter vi bedömer ligger i linje med vår filosofi. Vi är glada och stolta över samarbeten med våra leverantörer och tillverkare. Vi är samtidigt nyfikna och letar ständigt efter fler intressanta och hållbara produkter för hus & hem.

>>TILL WEBBUTIKEN